Breaking Out Grimm's

Grimm is een geniale schrijver die een manier heeft gevonden om naar sprookjeswerelden te reizen. Daar ziet hij hoe de prinses al haar toverkracht verliest. Je team krijgt 2 uur de tijd om in dit avontuur vol verwondering en uitdaging de oplossing te zoeken van raadsels en puzzels. Dit spel is geschikt voor iedereen vanaf 10 jaar, maar steeds met minimaal 2 volwassenen.

Escape Game
10 - 99 jaar
120 min
2-6 spelers
179€/spel 2-3 personen
19€/extra speler

Reserveer

Grimms Ad Terpeca nomBreaking Out The Van

Deze Escape Room is een interactief spel waarbij je groep tracht te ontdekken welk "spul" Mike moest maken in opdracht van 2 overvallers. Ze stuurden hem op roadtrip om de ingredienten en toestellen op te halen. Je zal snel moeten handelen want de criminelen zijn onderweg naar jou om het resultaat op te halen. Het spel speelt zich af in de caravan waarmee Mike op pad ging en zit vol met unieke raadsels. Kan jouw team binnen de 60 minuten uit de caravan ontsnappen?

Escape Room
12-99 jaar
60 min
2-5 spelers
4 = optimaal
90€/spel 2-3 personen
100€/spel 4-5 personen

Reserveer Info

Mobiele variant Grote Groepen

Mike on the ground

Breaking Out The Cat

Is het jonge geweld (10 tot 14 jaar) de springkastelen, binnenspeeltuin en bowling beu? Wil het brein ook wel eens wat gymnastiek? Onze box, vol met attributen en een duidelijke handleiding, tovert jouw tuin of huiskamer om tot een echte Escape Room. Je kan zelf kiezen om het spel moeilijker of makkelijker te maken. Ideaal voor tijdens een verjaardagsfeestje of voor tijdens het weekend met het hele gezin.

Escape Game
8 - 99 jaar
10-14 = optimaal
45-90 min
2-10 spelers
80€/dag + 50€ waarborg

Reserveer Info

Ondersteuning

Cat Ad
Example Cat

Breaking Out The Bag

Op zoek naar een originele manier om je geschenk te geven? Zorg dat de ontvanger van je geschenk reeds plezier beleeft aan het uitpakken. Alvorens het ingesloten kistje open gaat, moeten alle raadsels opgelost worden. Lukt het niet meteen, dan is er nog altijd het online hint systeem. Dit spel is herbruikbaar: nadat je zelf hebt gespeeld kan je er een andere verrassing in steken en doorgeven.

Escape verrassing
12-99 jaar
20-60 min
1-2 spelers
35€
Afhaling gratis
Verzending 8€

Bestel Info Hints

Example Bag

Breaking Out The Trip

DIT SPEL IS TIJDELIJK OFFLINE. VOLG ONZE FACEBOOK VOOR UPDATES. Deze gratis game speelt zich af in de Kesselse Heide. Mike, die we kennen uit "The Van", is ook de hoofdrolspeler in dit avontuur. Tijdens het spel kom je meer te weten over de 10 dagen durende reis die Mike moest maken van zijn overvallers. Je kan het spel voor, na of los van "The Van" spelen. Speel beide games om het volledige verhaal te kennen. Om te starten bekijk je het verhaal en lees je de info pagina. Doe dit voor je vertrekt naar de Heide.

Outdoor Escape Game
12-99 jaar
90-120 min
2-10 spelers
Gratis

Example Trip

Breaking Out Gift Card

Onze Gift Card kan gebruikt worden voor het spelen of aankopen van "The Van", "The Bag", "The Cat" en ons aanbod gezelschapspellen en brain teasers. Het is mogelijk deze Gift Card online te ontvangen !

Bedrag vrij te kiezen vanaf 25€

Bestel

Example Gift

Breaking Out Escape Rooms op maat

Wil jouw bedrijf of vereniging een escape room op maat? Dat kan. Neem contact op met ons om de mogelijheden te bespreken.

Spel op maat
Op maat
Op maat
Spel afhankelijk

Globe

Breaking Out